Niet alleen de salarisverwerking, maar ook andere personeelsvraagstukken waar u als werkgever mee te maken krijgt. Flexibiliteit, kwaliteit, snelheid en expertise; dat kunt u van ons verwachten.

Heeft u een vraag over deze dienst of wilt u liever persoonlijk contact?

Neem dan contact op met Judith Oude Nijeweme-Hampsink
T 088 - 44 88 024
E j.oudenijeweme@dekok.nl

Salarisadministratie

Het verwerken van de salarissen van uw personeel is vertrouwelijk. Elke keer weer zorgen wij dat dit op tijd en correct gebeurt. Dat doen wij efficiƫnt en met een scherp oog voor detail. Wij signaleren, adviseren en denken mee over de beloning voor uw werknemers. Al uw medewerkers krijgen toegang tot een persoonlijke digitale omgeving met salarisgegevens.

P&O

Interessant werk, waardering, bevestiging en betrokkenheid staan bij veel werknemers centraal. Dat vraagt dus om een scherp P&O beleid. Wij helpen u graag om uw beleid aantrekkelijk te maken en te houden in samenwerking met onze externe P&O-adviseurs. Zij kennen de wetgeving, beschikken over een uitgebreid netwerk en voegen een scherpe kijk toe die voor ons zo kenmerkend is. Naast advies en ondersteuning gaat onze salarisadministrateur graag regelmatig met u in gesprek.

Wij onderscheiden ons op het gebied van

Kwaliteit

Kwaliteit verzekeren; dat doen we met het vierogen-principe en door te werken met de kwaliteitseisen van de SRA. De programmatuur betrekken wij uitsluitend van gerenommeerde partijen.

Digitaal toegankelijk

Een optimale digitale omgeving: zowel voor u als werkgever, als voor uw werknemers. Dat werkt efficiƫnt, snel en milieubesparend. In Nmbrs kunt u belangrijke processen monitoren, bijvoorbeeld op het gebied van salarissen, personeelsdossiers en indienen van declaraties. Wij helpen u bij deze processen.

Vast team

Een vast team om u heen met een salarisadministrateur, fiscalist, een fiscale medewerker, een accountant en een accountancy medewerker. Zo werken wij en helpen wij elkaar. Ieder teamlid is voor u gesprekspartner. Bereikbaarheid en helder communiceren vinden wij erg belangrijk.

Spreekt onze aanpak u aan?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.