Actuele betrouwbare informatie is onmisbaar om sturing te geven aan een onderneming. Wij hebben daarin een belangrijke adviestaak en sparren zowel met u als ondernemer, als met uw management. Vervolgens leveren wij u kwaliteitsgaranties van onder meer de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA), Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Heeft u een vraag over deze dienst of wilt u liever persoonlijk contact?

Neem dan contact op met Eric Post
T 088 - 44 88 068
E e.post@dekok.nl

Jaarrekeningen en tussentijdse rapportages

Afhankelijk van de wens, de structuur en de omvang van uw onderneming controleren, beoordelen of stellen wij de jaarrekening samen. Onze bevindingen en aanbevelingen, ook die over de structuur, de governance en de wenselijke aanpassingen van uw onderneming bespreken wij graag met u en uw management.

Subsidiecontroles

Voor subsidies en bestedingen van overheidsmiddelen gelden vaak bepaalde voorwaarden. Daarom moet er een subsidie- of productieverantwoording worden opgesteld. Dit wordt vaak door een onafhankelijke accountant gecontroleerd. Wij hebben ruime ervaring in het verstrekken van deze controleverklaringen en de bijbehorende rapporten voor subsidieverstrekkers.

Administratieve ondersteuning

Wij ontzorgen u in uw administratieve lasten, het automatisch inlezen van bank- en kasmutaties, het digitaal factureren en het automatisch verwerken en boeken van inkoopfacturen. Dat doen wij met onze scan- en herkenoplossingen. Ook zijn koppelingen met andere systemen zoals online salarisadministratie NMBRS mogelijk. Hierdoor ontstaat direct inzicht in uw actuele cijfers zodat u waar nodig op tijd kunt bijsturen.

Bedrijfsadvisering

Investeringsvraagstukken, financieringen, herstructureringen en aankopen en verkopen van belangen; daarin adviseren wij u graag. We trekken waar nodig graag op met andere deskundigen voor een optimaal proces van besluitvorming, uitvoering en begeleiding.

Wij onderscheiden ons op het gebied van

Kwaliteit

Kwaliteit verzekeren; dat doen we met het vierogen-principe en door te werken met de kwaliteitseisen van de NBA en de SRA. Het handboek ‘Accountancy’ vormt de basis. Continu toetsen we of wij aan de eisen voldoen, onder andere met de externe compliance officer, de AFM en de SRA. De programmatuur betrekken wij uitsluitend van gerenommeerde partijen.

Digitaal toegankelijk

Van administratie tot jaarrekening en publicatie; wij werken overal met een digitale omgeving. Hierdoor heeft u voortdurend inzicht in de stand van zaken. Zo kunt u snel actie ondernemen, mocht dat nodig zijn. En daar helpen wij u graag bij!

Vast team

Een vast team om u heen met een accountant, een accountancy medewerker, fiscalist, een fiscale medewerker en een P&O’er. Zo werken wij en helpen wij elkaar. Ieder teamlid is voor u gesprekspartner. Bereikbaarheid en helder communiceren vinden wij erg belangrijk.

Spreekt onze aanpak u aan?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.