De Kok Accountants en Adviseurs

Ons accountantskantoor is ontstaan uit het samengaan van twee historische accountantskantoren: P.J. De Kok (1926) en Ter Hart en Stegeman (1974). Op dit moment hebben wij circa 45 medewerkers. Onze vestigingen zijn in Almelo, Denekamp en Enschede.

Wij focussen ons op het ondersteunen, ontzorgen en adviseren van ondernemers. Wij creëren én benutten kansen, vermijden onaanvaardbare risico’s en zijn bereid grenzen te verkennen. Door onze vakkennis, scherpte en gedrevenheid zijn wij de ideale sparringpartner. Flexibiliteit, kwaliteit, snelheid en expertise; dat kunt u van ons verwachten.

Persoonlijke aandacht

Elke ondernemer of DGA krijgt een team om zich heen met een accountant, P&O’er en fiscalist. Zo kunnen de verschillende disciplines elkaar optimaal helpen. Ieder teamlid is een volwaardig gesprekspartner. Goede bereikbaarheid en helder communiceren; dat vinden we belangrijk.

Maatschappelijk betrokken

In verschillende plaatselijke activiteiten tonen wij onze maatschappelijke betrokkenheid. Denk hierbij aan sponsoring van FBK games, profronde van Almelo, sportverenigingen, carnavalsverenigingen en bibliotheken. Ook ondersteunen wij onze medewerkers die een bestuursfunctie vervullen bij een maatschappelijke organisatie. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Voortdurend zijn wij bezig om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Dat doen we onder meer door digitaliseren te bevorderen.

Werken bij De Kok Accountants en Adviseurs

We zijn een professionele, kwaliteitsgerichte en maatschappelijk betrokken organisatie met aandacht voor de mens. Betrokkenheid, professionaliteit, opendeur-cultuur en laagdrempeligheid; dat is kenmerkend voor ons. Teamwerk is onze kracht. Want samen zijn we sterk. Wij vinden het doorontwikkelen van onze professionals en van onze digitale omgeving essentieel. Daarin willen wij investeren en faciliteren.

Wat kan je verwachten als je bij ons werkt

Wij zetten in op het talent van onze medewerkers en creëren een omgeving waarin onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, plezier hebben in hun werk en toekomstperspectief hebben. Daarom zorgen wij voor afwisselend en uitdagend werk in onze groeiende en gevarieerde organisatie. We zorgen voor ‘coaching on the job’. Daarnaast kun je bij ons diverse vervolgopleidingen en (interne) cursussen volgen.