There is no source for this IFrame selected. Please choose "Edit Options" from the module's action menu and enter a source.

Almelo 

Bornsestraat 96
7607 KT  ALMELO
Telefoon 088 - 44 88 000
Meer info

Denekamp

Ootmarsumsestraat 5
7591 EM  DENEKAMP
Telefoon 088 - 44 88 000
Meer info

Enschede

Auke Vleerstraat 4B
7521 PG  ENSCHEDE
Telefoon 088 - 44 88 000
Meer info

Nieuws

Dga geniet loon door bestaan rekening-courant >>

Betaalt een bv het loon van haar dga niet uit, dan kan de dga stellen dat hij het loon niet heeft genoten. Hij is over dat niet-genoten loon evenmin belasting verschuldigd. Heeft die dga echter een rekening-courantschuld aan de bv, dan is verrekening mogelijk. De dga heeft het loon dan fiscaal gezien toch genoten.

RVO gaat coulant om met WBSO >>

Werkgevers die in 2019 een S&O-verklaring hebben ontvangen, moeten normaal gesproken uiterlijk 31 maart 2020 een mededeling doen. Ook kunnen werkgevers vanaf 1 april WBSO aanvragen. In verband met de coronacrisis is besloten coulant om te gaan met deze deadlines.

AVG tijdelijk lagere prioriteit door coronacrisis >>

De Autoriteit Persoonsgegevens zal organisaties ruimte geven om hun volledige aandacht te besteden aan het bestrijden van de gevolgen van de coronacrisis. Deadlines voor het aanleveren van informatie aan de toezichthouder worden opgerekt waar nodig en de AP zal de komende tijd per geval goed kijken wat passend is en wat niet.
RSS