Subsidies

Subsidiecontrole is een zorgvuldig proces. U verlangt van een controlerend, financieel diensverlener terecht een partner die beschikt over een brede en diepe kennis van subsidieprogramma’s. De Kok accountants en adviseurs is die partner. Wij denken op ieder moment constructief met u mee en hebben ruime ervaring met de controle van uiteenlopende subsidieregelingen.

In control

In onze optiek is het proces van controle meer dan alleen het achteraf beoordelen van de projectverantwoording. De werkwijze van De Kok is met name gericht op de werking van de administratieve organisatie en interne beheersing binnen de projectorganisatie. Wij adviseren u waar nodig over onderdelen als managementcontrole, management informatiesystemen en de administratieve organisatie. Leidend principe in de aanpak is het ‘in control’ zijn.

Accuraat en pragmatisch

Onze aanpak kenmerkt zich door efficiëntie. Wij maken optimaal gebruik van intern vervaardigde overzichten, specificatie, analyses, interne controleverslagen etc. Waar nodig hanteren wij de bij uw huisaccountant aanwezige expertise omtrent uw administratieve organisatie en interne beheersing. Door onze pragmatische werkwijze worden deadlines niet overschreden, onze zorgvuldig samengestelde verklaringen kunnen in de regel snel worden afgegeven. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat altijd centraal: het realiseren van een zo optimaal mogelijke subsidieverantwoording.

Serviceteam

Drs. H.J. (Rico) Stegink RA geeft leiding aan een team van vijf specialisten met uitgebreide vakkennis van diverse subsidieprojecten. Wilt u meer weten over onze scherpe kijk op subsidies? Neem vrijblijvend contact op met de coördinator op dit gebied,

 drs. H.J. (Rico) Stegink RA

 088 - 44 88 000

Inloggen