Salarisverwerking

De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is een vertrouwelijke zaak. Elke keer weer is het van groot belang dat deze operatie op tijd en correct wordt uitgevoerd. Wij nemen deze taak graag van u over. Efficiënt en met een scherp oog voor detail. Zo kunt ú zich met een gerust hart focussen op de voortgang van uw bedrijfsprocessen.

Deskundig aanspreekpunt

Wij zien onszelf als het aanspreekpunt bij uitstek. We signaleren, adviseren en denken met u mee over alles wat te maken heeft met de beloning van uw werknemers. Of het nu gaat om de berekening van bruto naar netto, controle op wet- en regelgeving, wijzigingen in de CAO, het opstellen van arbeidscontracten of meldingen aan derden: wij nemen u alle zorg uit handen en bieden u daarbij onze scherpte als toegevoegde waarde. Bovendien kunnen we gebruik maken van de brede kennis van de gehele De Kok-groep.

Professionele verwerking

U kunt uw gegevens aanleveren zoals u wilt en u bepaalt zelf hoe de loonstroken door ons moeten worden aangeleverd, gericht aan uw bedrijf of rechtstreeks naar het huisadres van uw werknemers. Onze experts zorgen vervolgens voor een vlekkeloze verwerking. Met beproefde scherpte: wij beschikken over ruime ervaring in alle mogelijke bedrijfstakken en verzorgen al jarenlang elke maand opnieuw de salarisstroken voor vele duizenden werknemers.

Continuïteit gegarandeerd

Wij doen meer dan alleen berekeningen maken. Als 'scherpe' dienstverlener staan we óók garant voor flexibiliteit, kwaliteit, snelheid en expertise. Daarmee garanderen wij de continuïteit van uw salarisverwerking.

Ook behoefte aan scherpte?

Wilt u meer weten over onze scherpe kijk op salarisverwerking? Neem contact op met coördinator op dit gebied, J.S. (Judith) Oude Nijeweme-Hampsink, telefoonnummer  088 -44 88 000.

Ook behoefte aan scherpte?

Wilt u meer weten over onze scherpe kijk op salarisverwerking? Neem contact op met de coördinator op dit gebied.

 J.S. (Judith) Oude Nijeweme-Hampsink

 088 - 44 88 000

Inloggen