Fiscale advisering

Belasting betalen is een noodzakelijk kwaad. En al wil de Belastingdienst ons anders doen geloven, de wijzigingen in het belastingstelsel maken het allemaal niet makkelijker. Wij wel. Wij zorgen dat u met uw aangifte geen Euro teveel betaalt en adviseren u glashelder over de meest complexe fiscale vraagstukken. Leuker kunnen we het niet maken, wel scherper.

Aangiften met minimale belastingdruk

Onze aangiftemedewerkers verzorgen voor u de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. U kunt bij hen ook terecht met uw vragen over bijvoorbeeld loonbelasting, omzetbelasting, overdrachtsbelasting, estate planning en successie- en schenkingsrecht. Onze fiscalisten richten het vizier voortdurend op een ding: minimale belastingdruk voor uw onderneming.

Advisering met oog voor detail

Tussen de startfase en de staking en liquidatie van een onderneming kan van alles gebeuren. Zoals omzetting naar een andere bedrijfsvorm, fusie of splitsing, herstructurering, samenwerking met andere bedrijven, overdracht aan derden of bedrijfsopvolging. Overal in deze cyclus steekt de fiscaliteit nadrukkelijk de kop op. Onze fiscalisten zoeken in zulke gevallen gericht naar de belastingtechnisch meest vriendelijke oplossing. Daarbij bepaalt ú in welke mate rekening wordt gehouden met eventuele sociale aspecten die aan de orde zijn. Het spreekt vanzelf dat u op onze experts ook een beroep kunt doen voor het opstellen of beoordelen van overeenkomsten en akten. Met oog voor detail omzeilen zij daarbij alle valkuilen en sporen zij alle voetangels en klemmen op.

Besparend boekenonderzoek

Zoals u weet, kan de Belastingdienst elk moment bij u aankloppen om de boeken eens grondig in te kijken. Om onaangename verrassingen te voorkomen, kunt u bij ons terecht voor een grondig vooronderzoek. Onze fiscalisten zijn erop gespitst juist die zaken op te sporen die tot problemen zouden kunnen leiden en dat kan u veel geld besparen.

Ook behoefte aan scherpte?

Wilt u meer weten over onze scherpe kijk op fiscale zaken? Neem contact op met één van onze contactpersonen op dit gebied.

 mr. L.A. (Lorenz) Wiggers RB  
       mr. D.J.A ( Daniël) Raamsman RB

 088 - 44 88 000

Inloggen